Kezdőoldal Fontos tudnivalók Ajánlás Kapcsolat
 

Fontos tudnivalók

JELENTKEZÉS AZ UTAZÁSRA

Jelentkezést a programfüzetben található jelentkezési lapon tudunk elfogadni, amit írásban, e-mailen (gentlemen@gentlementours.hu), faxon (42/421-611), vagy postán (4400 Nyíregyháza, Ér u. 12. sz. ) lehet megküldeni az iroda részére.
Az előleg a részvételi díj 40% - a. Az előleg befizetése önmagában is az „UTAZÁSI SZERZŐDÉS” ELFOGADÁSÁT JELENTI!!
A részvételi díj befizetése történhet:

- készpénzben irodánkban
- átutalással bankszámlaszámunkra
/OTP 11744003- 20357201/
- rózsaszínű postai utalványon (4400 Nyíregyháza Ér u. 12. sz-ra)

ÁRAK

Az esetlegesen bekövetkező kedvezőtlen Ft/Euró árfolyamváltozások miatti részvételi díj változásokról tájékoztatást irodánkban kaphat.

Kérjük, figyeljen arra, hogy a megadott árak mellett felmerülhetnek további költségek is (pl. üdülőhelyi díj, ágynemű, végtakarítás stb.)

Kérjük pontos számlaigényüket a megrendeléssel, vagy legkésőbb a fizetéssel egy időben szíveskedjenek jelezni, mert a későbbiekben nem tudjuk azt módosítani!!!

KEDVEZMÉNYEK

Csoportos és előfoglalási kedvezményekért érdeklődjön irodánkban!

IDŐTARTAM

Útjainknál mindig megjelöljük a napok, éjszakák számát.

UTAZÁS

Egyénileg történik. A meghirdetett árak útiköltséget nem tartalmaznak.

BIZTOSÍTÁS

Részvételi díjaink utasbiztosítást nem tartalmaznak, kérjük a biztosítást mindenki egyénileg kösse meg. Erre utazási irodánkban is van lehetőség, több biztosító partnerünk ajánlatai közül választhat. Csoportos, családi és gyermekkedvezményekről érdeklődjön irodánkban!

SÍOKTATÁS Vysné Ruzbachy - ban

Általános és középiskolai csoportoknak igény szerint ingyenes síoktatást biztosítunk. Kezdők és haladók síoktatását Szlovákiában, Vysné Ruzbachyban egész télen vállaljuk. Ára 5.000 Ft/ fő/hét (napi 3 óra), amelyet a túra részvételi díjával egy időben kérjük jelezni és befizetni! Csoportoknak, előzetes bejelentés alapján, más síterületre is meg tudjuk szervezni a síoktatást.

UTAZÁSI SZERZŐDÉS

Felhívjuk a csoportszervezők figyelmét arra, hogy társaikkal ismertessék meg az utazási szerződésben foglaltakat, az esetleges útlemondás feltételeit. Az utazási szerződés nem megfelelő ismeretéből eredendő vitákért nem vállaljuk a felelősséget. Amennyiben az utas az utazási szerződést nem küldi vissza, de a részvételi díj előlegét befizette, úgy tekintjük, hogy utazási feltételeinket ismeri és elfogadta.

Katalógus rendelése      Galéria      Utazási szerződés     Jelentkezési lap      Utasbiztosítás      Partnerirodáink